Önum Frälsegården 5 / Emtunga / Vara

Fint belägen avstyckad gård

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea/biarea
125/4 kvm
Driftkostnad
17 409 kr/år
Tomtarea
9 110 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-02-22
Bostaden är såld!

Denna villa på önum såldes av oss 2019-02-22. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på önum

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Emtunga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på landsbygden, strax utanför Emtunga, ligger detta trevliga hus med fint dubbelgarage med vidbyggt uthus och jordkällare.

På gården finns även en äldre ladugård och en liten bit mark hör också till fastigheten och helheten bildar en mycket fin gårdsbild.

Bostadshuset är i två våningar och består idag av fyra rum och kök. Två sovrum finns på ovanvåningen, varav ett stort som med lite arbete går att göra om till två.

Öppen härlig trädgård på ca 9100 kvm, med bland annat äppleträd, omger huset och ett inglasat uterum finns också.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Emtunga

Det lilla samhället Emtunga beläget ca 3 km från Vara, utmärker sig bl a genom sin företagsamhet. Här finns till exempel en stor industri som specialiserat sig på tillverkning av bostäder till olje- och gasplattformar världen över. Här finns en friskola med klasser från 0-6 samt förskola. Fin cykelväg till Vara finns om man behöver handla, eller söker övrig service.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.