Rosenfredsgatan 10 / Centrala Vara / Vara

Trevlig villa i omtyckta kvarter

Slutpris
1 825 000 kr
Boarea/biarea
117/117 kvm
Driftkostnad
31 702 kr/år
Tomtarea
851 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-01
Bostaden är såld!

Denna villa på rosenfredsgatan såldes av oss 2019-05-01. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på rosenfredsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på omtyckta Rosenfredsgatan i populärt bostadsområde ligger denna rymliga villa på hörntomt.

Ett objekt med stor potential där man enkelt kan sätta sin personliga touch. Intressant och genomtänkt planlösning med tre sovrum, vardagsrum, allrum och dessutom stor källare med rejäl inredd gillestuga ger gott om utrymme. I källaren finns även stort hobbyrum, tvättstuga och diverse förråd. Vidbyggt garage med vikport hör också till.

Skyddat i vinkeln på husets baksida finns en stensatt uteplats och trädgården är lättskött med bland annat buskar och träd.

Området är mycket barnvänligt med lite trafik och nära till centrum och lekplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. I Vara finns all nödvändig service; butiker, apotek och vårdcentral. Äldreboende finns också på orten.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Vara Sportklubb har framgångar inom framför allt fotboll, men också pingis. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns för alla åldrar, flera förskolor finns också att välja mellan. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.