Södra Kedum Korsmaden 7 / Arentorp / Vara

Mindre gård med modernt bostadshus

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
101 kvm
Driftkostnad
34 968 kr/år
Tomtarea
2.7 ha
Rum
4 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
VARA KORSMADEN 1:15
Objekttyp
Gård
Såld
2019-11-25
Bostaden är såld!

Denna gård på södra kedum såldes av oss 2019-11-25. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på södra kedum

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arentorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna trevliga gård på landet i Korsmaden utanför Arentorp. Bostadshuset, som byggdes 2003, är i ett bekvämt plan och har tre sovrum och ett vardagsrum med braskamin. Från vardagsrummet når man också den rejält tilltagna altanen, delvis under tak, på drygt 100 kvm med härlig utsikt över de egna markerna om ca 2,5 hektar.

Markerna består av hagar och vill man hålla några djur; varför inte hästar, finns det också ett stall med plats för två boxar. I samma byggnad huserar även ett hundstall med fem boxar och duschplats samt utvändiga rastgårdar. Uthus med verkstad hör också till, som hyser maskinhall med loft och rejäl snickarbod. Vill man ha höns finns även ett hönshus med hönsgård. Gott om plats för hobbyverksamheter alltså!

Läget är enskilt och lantligt, men till Vara med butiker och service kommer man på fem minuter med bil. Skola och förskola finns i Arentorp bara någon kilometer bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Arentorp

I Arentorp bor man nära naturen med böljande fält och vackra skogar. Här finns en liten badsjö med sandstrand, dansbana och grillplats som sköts av den aktiva intresseföreningen som också ordnar bl a Valborgsfirande. På idrottsplatsen håller Arentorp Helås SK till. Skola årskurs 0-6 samt förskola samt äldreboende finns på orten. Vill man handla tar man sig lämpligen till Vara, ca 8 km bort.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten