Timotejgatan 8

Timotejgatan 8


Centrala Vara— Vara

Timotejgatan 8Centrala Vara— Vara

Charmig och modern bostad i toppskick

I ett fint, nyetablerat bostadsområde i utkanten av Vara hittar man denna charmiga bostad i ett praktiskt plan. Letar ni efter ett modernt hem med stilrena materialval och bra planlösning, färdigt att flytta in i så har ni kommit helt rätt!

Hela entrén framför huset är snyggt stenlagd och tomten avgränsas av stenmur mot gatan. Vidbyggt garage med stor uppfart finns vid sidan. Man välkomnas in i bostaden via en farstukvist under tak, vidare in i hallen som öppnar upp mot vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning. Utrymmet är stort och luftigt och här finns plats för både matsalsmöbel och soffgrupp; perfekt för umgänge. I vardagsrummet finns utgång till ett härligt extrarum i form av det isolerade uterummet med omgivande altan med läge i söder. Köket med snygg, ljus design har gott om förvaring i praktiska lådor. Från köket nås tvättstuga samt groventré. Tar man höger från hallen hittar man de tre sovrummen, varav det största med klädkammare. Här finns även både duschrum och toalett.

Från villan nås enkelt både natursköna promenadstråk och centrala Vara med all service som skolor, butiker, restauranger och järnvägsstation.

Varmt välkomna på visning för att se denna pärla!


Boarea/biarea
129/38 kvm
Driftkostnad
26 120 kr/år
Tomtarea
1 111 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-16

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Timotejgatan såldes av oss 2023-11-16. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på Timotejgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad