Elvagatan 12

Elvagatan 12


Vartofta— Falköping

Elvagatan 12Vartofta— Falköping

Trivsam 1 plansvilla med källare på lugn återvändsgata

Välkommen till Elvagatan 12 i Vartofta, ca 12 minuter från Falköping, ligger denna trivsamma villa i ett plan med källare. Bostaden ligger på en lugn återvändsgata med närhet till både förskola och skola.

I entréplanet välkomnas man av en generös hall som leder vidare till både kök och vardagsrum. Köket går i ljusa toner där matplats och arbetsdel avskiljs med en köksbänk vilket ger mer arbetsyta och förvaring. Vardagsrummet har stora fönster för maximalt ljusinsläpp och vacker ekparkett. Härifrån tar man sig lätt ut i trädgården. Entréplanet erbjuder även en toalett med dusch samt två sovrum varifrån den ena man når den inglasade altanen.
Källarplanet erbjuder en trivsam gillestuga med öppen spis, tvättstuga, förråd, matkällare, klädkammare samt pannrum och bastu med infraröd värme. Från källarplanet tar man sig även direkt upp till garaget. Trädgården bjuder in till odlingsmöjligheter och här finns även flera fruktträd med sorter som "Summer Red" och "Aroma" och flera bärbuskar att skörda.
Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
83/106 kvm
Driftkostnad
44 625 kr/år
Tomtarea
645 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-06-19

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Elvagatan såldes av oss 2024-06-19. Se alla våra försäljningar i Vartofta samt även på Elvagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.