Idrottsgatan 16 / Vartofta / Falköping

Trevlig villa på hörntomt i Vartofta

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea/biarea
124/97 kvm
Driftkostnad
37 433 kr/år
Tomtarea
1 170 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-09-14
Bostaden är såld!

Denna villa på idrottsgatan såldes av oss 2020-09-14. Se alla våra försäljningar i Vartofta samt även på idrottsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vartofta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I familjära Vartofta på bara ett stenkast avstånd från Vartofta skola ligger Idrottsgatan 16 och denna trivsamma villa i 1,5 plan med källare. Fastighetens läge i kombination med dess hörnläge på gatan och generösa gräsytor gör detta till en optimal familjevilla, här finns gott om plats för barnaben att springa på.

Villan har en trevlig planlösning med stora sociala utrymmen i entréplan, här ligger vardagsrum och matsal i öppen planlösning men med vackra skjutdörrar som avgränsar. Köket är rymligt och har plats för matbord. I ovanplan är hemmets tre sovrum belägna varav master bedroom vetter mot svalt norrläge, har tillgång till egen klädkammare samt utgång till en av de två balkongerna. I entréplan finns tillgänglighetsanpassad toalett/dusch (renoverad ca 2010) och i ovanplan finns fräscht badrum (2017) i neutrala toner. I källarplan finns bl.a. tvättstuga, gästrum och gott om förvaringsutrymmen. På fastigheten finns även ett rymligt dubbelgarage med två portar. Fastigheten värms effektivt upp via vattenburet system och luft/vattenvärmepump (Nibe, 2017).

Vartofta är beläget ca 10 km från Falköping och har gott om åkermark och skog runt knuten, bl.a. finns här motionsslinga med elljus. I samhället finns förskola, skola, fotbollsplan, ålderdomshem m.m.

Välkommen med er anmälan till visningen av detta trevliga hem.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vartofta

Vartofta är ett familjärt samhälle beläget ca 10 km sydost om Falköping, omgivet av fridfull natur med åkermark och skog. I samhället finns bl.a. motionsspår, fotbollsplan och ålderdomshem, i utkanten ligger populär plantskola.

Skolor och barnomsorg

I Vartofta finns förskola samt skola som omfattar fk - åk 9 och fritidshem. Här går barn från bl.a. Vartofta, Slöta, Kättilstorp och Yllestad. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Från Vartofta går buss flera gånger per dag in till Falköping. Tåg: Falköping ligger endast 1 timmes restid från Göteborg och 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det cirka 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.