Antenngatan 35 A

Antenngatan 35 A

Slutpris

1 895 000 kr


Järnbrott— Västra Frölunda— Göteborg

Antenngatan 35 A


Slutpris
1 895 000 kr

Järnbrott— Västra Frölunda— Göteborg

STOR LJUS 1:A - BALKONG I VÄSTERLÄGE

Välkommen till denna stora ljusa och välplanerade 1:a i populära Järnbrott. Det stora allrummet med sovalkov rymmer stor soffgrupp, dubbelsäng och skrivbordshörna. Rummet kan vid behov lätt delas av till två rum. Utgång till nyrenoverad balkong i soligt fritt västerläge mot grön innergård. Det ljusa köket i vinkel har plats för matbord framför köksfönstret. Rymligt ljust badrum med fönster och egen tvättmaskin. Bra förvaring i inbyggd garderob, skjutdörrsgarderob samt stort extra förråd.

BRF Göteborgshus 65 är en omtyckt och stabil förening som löpande underhåller tvåvåningshusen som byggdes på 50-talet. Föreningens hus ligger trevligt runt gröna innergårdar med lekplatser, boulebana och grillplats. I föreningen finns också gemensam bastu. Bostaden erbjuder ett bekvämt boende nära natur men med storstadens puls inom räckhåll.

Järnbrott är ett populärt område med blandad låg bebyggelse och mycket grönska. Vill man ut i naturen så finns det mycket natur i området och cykelavstånd till ett salt dopp i havet. Här bor man med närhet till all service med en kort promenad till Radiotorget, en cykeltur till 421 köpcenter, Sisjön och Frölunda torg med sina stora serviceutbud. Goda kommunikationer från närmsta busshållplats bara 100 m utanför dörren.

Snabb inflytt möjlig om så önskas!


Boarea
39.5 kvm
Avgift
2 945 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1,5 trappa (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-03

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Antenngatan såldes av oss 2021-11-03. Se alla våra försäljningar i Västra Frölunda samt även på Antenngatan.

Boka värdering

Catrin Marzelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.