Sök Meny
Såld

Vara / Vedum / Blåbärsstigen 6

Härligt, familjevänligt hus med 70-talsanda

ÖNSKAS TIDIGARE VISNING; RING 0512-12500.
Här är huset för dig som gillar 70-talet; i positiv mening!
Mycket är välbevarat i original från byggnation och möjligheten finns alltså att behålla 70-talscharmen, eller helt sätta sin egen prägel på insidan.
Huset är utrustat med hela fyra sovrum och ett femte kan göras, så det är gott om plats. Planlösningen tillåter även en förändring till mer öppen planlösning mellan kök och vardagsrum om så önskas. Ett skönt inglasat uterum knyter ihop ute och inne.
Huset ligger i den så kallade GP-byn i Vedum vilket är ett mycket barnvänligt område med närhet till förskola, skola, grönområde och service. För den som önskar dags- eller veckopendla till Göteborg/Stockholm går det utmärkt via tåg från den lokala stationen eller närliggande station i Herrljunga.
Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Vara / Vedum
Blåbärsstigen 6
Slutpris: 850 000 kr
Boarea/biarea: 155/23 kvm
Driftkostnad: 24 618 kr/år
Tomtarea: 651 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Vedum / Blåbärsstigen