KOMMERSIELLA

Drakabygget 1293 / Drakabygget / Örkelljunga

Industrifastighet med verkstad och butiksdel med restaurang

Slutpris
2 900 000 kr
Fastigh.bet
ÖRKELLJUNGA DRAKABYGGET 8:1
Bruksarea
1 692 kvm
Totalareal
1,2027 ha
Såld
2019-08-25
Bostaden är såld!

Denna industri på drakabygget såldes av oss 2019-08-25. Se alla våra försäljningar i Örkelljunga samt även på drakabygget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Drakabygget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På fastigheten finns verkstad (f.d åkeri) med restaurang och bensinmack (ej i bruk). Här finns många möjligheter att bedriva verksamhet. Det finns butiksdel med bensinmack. Intill är restaurang och cafédel med plats för 120 sittande gäster i trivsam miljö.

Verkstadsdelen består av 750kvm yta med tvätthall och stora ytor med portar i fullhöjd. Hårdgord yta på hela marken. Bra beläget med gott om plats att parkera. Fastigheten har bra skyltläge utmed väg 24 utanför Örkelljunga. Väg 24 är också den naturliga vägen man tar sig från tex Göteborg till Karlskrona eller omvänt. Mer information angående antal fordon per dygn finns under fakta fliken.

Grundläggningen är betong, stommarna är av leca klädda med tegel och träpanel. Taket är av lättbetong klätt med plåt och fönsterna är av 2- glas. Innergolv är av betong i verkstad och matta i kontorsdel. Byggnaderna värms upp med luft/luft värmepumpar och luft/vatten värmepump.

För mer information och enskild visning kontakta fastighetsmäklare Ulrika Sörensen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn