KOMMERSIELLA

Storgatan 19 / Kil

Automatstation och servicebutik med centralt läge i Kil!

Slutpris
1 500 000 kr
Fastigh.bet
KIL FABRIKÖREN 4
Bruksarea
404 kvm
Totalareal
1 209 kvm
Såld
2019-11-12
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Storgatan såldes av oss 2019-11-12. Se alla våra försäljningar i Kil samt även på Storgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns möjligheten att förvärva ett färdigt aktiebolag, men det är även möjligt genomföra köpet som en inkromsaffär. Säljaren är öppen för alternativa upplägg. I bolaget finns en tomt på 1209 m2 med bästa affärsläge på huvudgatan i Kil. En byggnad på ca 404 m2 med butik på ca 200 m2, tvätthall med godkänd oljeavskiljare, kontor, lager. Butiksförsäljning av biltillbehör, kem, olja, livs, kiosk, fastfood, mjukglass, lotter mm. Uthyrning av släp samt ett samarbetsavtal med hyrbilsfirma. Ingo arrenderar mark av bolaget för sina pumpar, även ett skötselavtal med Ingo finns. För rätt person finns här en betydande potential och detta är den enda kvarvarande bensinstationen i Centrum. Ring för mer information och bokning av visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten