NYPRODUKTION

Uppsala / Gränby / Brf Uppsala View

Drömmen om ett hem med goda utsikter!

Pris
1 300 000 – 3 625 000 kr
Boarea
25,5 – 75,5 kvm
Antal rum
1 – 3 rok
Preliminär inlyttning
Pågår
Status
Slutsålt
Antal objekt
80

Vakna till en vidsträckt utsikt i Uppsalas högsta bostadshus - ett nytt landmärke tar form. De flesta bostäder har inglasad balkong - ett extra rum. Högst upp i huset i söderläge finns en gemensam takterrass med vidsträckt utsikt mot city.

Sponsrade länkar
Bilder
Uppsala View - 16 våningar
Fakta
Beskrivning
Vakna till en vidsträckt utsikt i Uppsalas högsta bostadshus - ett nytt landmärke tar form. De flesta bostäder har inglasad balkong - ett extra rum. I natursköna och expansiva Gränby planerar Veidekke för ett boende utöver det vanliga. Högst upp i huset i söderläge finns en gemensam takterrass med vidsträckt utsikt mot city.

I den expansiva och natursköna stadsdelen Gränby uppförs Uppsalas högsta bostadshus. Här bor du Svanenmärkt med smarta lösningar och vidsträckta vyer. Uppe på taket skapar vi en oas i form av en takterrass där de boende kan umgås och njuta av utsikten över hela Uppsala. Veidekke bygger ett ståtligt bostadshus med en mörkgrå fasad som står lugnt och vackert mot omgivningens grönska. Platsen ligger nära stora grönområden, sporthallar, cykelvägar, skolor och förskolor. Endast ca 800 meter till den andra stadskärnan i Gränby centrum med service, handel, kontor, boende och shopping. Gränbystaden förstärker därför platsens värde ytterligare. Dessutom med en utmärkt kollektivtrafik och tillgång till större trafikleder på bara några minuter för den som tar bilen.

”Tillsammans med White Arkitekter skapar vi ett fint gestaltat 16 våningar högt hus med genomtänkta och praktiska lösningar. Det blir ett hållbart och socialt boende med gott om cykelparkering och garage under huset”, säger Sofie Blom, projektutvecklare på Veidekke Bostad.
Fakta
 • Pris
  1 300 000 – 3 625 000 kr
 • Boarea
  25,5 – 75,5 kvm
 • Antal rum
  1 – 3 rok
 • Preliminär inlyttning
  Pågår
 • Status
  Slutsålt
 • Antal objekt
  80
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Följ oss i sociala medier