Brf Uppsala View

Brf Uppsala View

Pris
1 300 000 – 3 625 000 kr
Uppsala — Gränby

Brf Uppsala View


Pris
1 300 000 – 3 625 000 kr

Uppsala — Gränby
Drömmen om ett hem med goda utsikter!

Vakna till en vidsträckt utsikt i Uppsalas högsta bostadshus - ett nytt landmärke tar form. De flesta bostäder har inglasad balkong - ett extra rum. Högst upp i huset i söderläge finns en gemensam takterrass med vidsträckt utsikt mot city.


Boarea
25,5 – 75,5 kvm
Antal rum
1 – 3 rok
Preliminär inlyttning
Pågår
Status
Slutsålt
Antal objekt
80

Intresseanmälan

Kontakta Sandra för mer information kring visningsmöjligheter.

Upptäck med smarta digitala verktyg


Beskrivning


01

Vakna till en vidsträckt utsikt i Uppsalas högsta bostadshus - ett nytt landmärke tar form. De flesta bostäder har inglasad balkong - ett extra rum. I natursköna och expansiva Gränby planerar Veidekke för ett boende utöver det vanliga. Högst upp i huset i söderläge finns en gemensam takterrass med vidsträckt utsikt mot city.

I den expansiva och natursköna stadsdelen Gränby uppförs Uppsalas högsta bostadshus. Här bor du Svanenmärkt med smarta lösningar och vidsträckta vyer. Uppe på taket skapar vi en oas i form av en takterrass där de boende kan umgås och njuta av utsikten över hela Uppsala. Veidekke bygger ett ståtligt bostadshus med en mörkgrå fasad som står lugnt och vackert mot omgivningens grönska. Platsen ligger nära stora grönområden, sporthallar, cykelvägar, skolor och förskolor. Endast ca 800 meter till den andra stadskärnan i Gränby centrum med service, handel, kontor, boende och shopping. Gränbystaden förstärker därför platsens värde ytterligare. Dessutom med en utmärkt kollektivtrafik och tillgång till större trafikleder på bara några minuter för den som tar bilen.

”Tillsammans med White Arkitekter skapar vi ett fint gestaltat 16 våningar högt hus med genomtänkta och praktiska lösningar. Det blir ett hållbart och socialt boende med gott om cykelparkering och garage under huset”, säger Sofie Blom, projektutvecklare på Veidekke Bostad.


Området

Använd kartan
X

Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.