NYPRODUKTION

Fuengirola / Benalmádena / Radhus och ägarlägenheter / Nature Collection

Lugnt och rogivande!

Pris
425 000 – 795 000 €
Boarea
130 – 281 kvm
Antal rum
4 – 5 rok
Preliminär inlyttning
Preliminär inflyttning december 2020
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
59
Bilder
Prisbelönt spa
Sportfaciliteter i världsklass!
Största spaanläggningen på Costa del Sol
Prisbelönt spa
Gym öppet dygnet runt
Många olika pass
Flera restauranger, varav en med Michelin stjärna
Flertal restauranger och barer
Visa alla 17 bilder
Fakta
Beskrivning
Bostadsområdet består av totalt 40 radhus med enastående utsikt över havet och Sierra de Mijas och 19 lägenheter, båda med priser från 425.000 €! Bostäderna har en modern arkitektur, stora fönster och stora terrasser. Materialen som erbjuds är de bästa på marknaden.

I området kommer det finnas plats att grilla, områden för barnen att leka, 2 pooler inramade av ett strandområde med hängmattor och en jacuzzi samt en skog där man kan njuta av en picknick med familj och vänner. Det kommer också att erbjudas tjänster som cykelförvaring, information om cykling och vandringsleder, sportprodukter m.m. Allt du behöver för en perfekt dag i naturskön omgivning.

Nature Collection ingår i Reserva del Higuerón Resort som är mer än bara ett bostadsområde. Som boende får du ett exklusivt medlemsskap utan kostnad (värt ca 6.000 euro) samt ett års medlemsavgift i klubben där du erbjuds tjänster som erbjuder bästa möjliga livskvalitet! Här finns sportfaciliteter i världsklass, ett prisbelönt spa som är den största anläggningen på hela Costa del Sol och fantastiska restauranger (varav en med Michelin stjärna). Sportklubben tar upp ett område på 12 000 m2 och här finns ett högteknologiskt gym samt simbassänger, både inomhus och utomhus. Det erbjuds både träningspass och simlektioner, så det finns något för både barn och vuxna. Det finns även två planer för tennis, volleyboll och basket samt tolv banor för paddle tennis, där de bästa spelarna i sporten möts varje år under tävlingen Pro Tour Paddle Tournament. På under en timme når du över 60 golfbanor, vilket gör detta till Europas ledande centrum för sporten. Du har även möjlighet att spela polo, rida, segla eller prova på en vattensport alldeles i närheten. I området kommer det att gå ett litet tåg som man kostnadsfritt kan ta för att smidigt ta sig till strand, restauranger, gym etc.

Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information!
Service och kommunikationer
I närområdet finns både tåg och bussförbindelser, vilket gör att man inte behöver vara bilburen.
Områdesbeskrivning
Reserva del Higuerón Resort ligger mellan Fuengirola och Benalmádena.

En av Fuengirola största attraktioner är dess över 7 kilometer långa strand som sträcker sig från borgen "Castillo Sohail" i väster till Torreblanca i öster. Fuengirola erbjuder ett modernt stadsliv blandat med charm. Här finns alla bekvämligheter och ett brett utbud, vilket gör staden attraktiv för alla åldersgrupper. Här finns också svenska skolan. Fuengirola ligger mitt emellan Málaga och Marbella och ca 2,5 timmars bilfärd från den omtyckta skidorten Sierra Nevada.

Benalmádena Pueblo är en mysig by med mycket charm. Här finns gott om restauranger och småbutiker.

Bor man i Reserva del Higuerón så finns det mesta i området och inom bara ca 15 minuters bilfärd hittar du bland annat golfbanor, köpcentrum, museer, monument och vattenparker.
Fakta
 • Pris
  425 000 – 795 000 €
 • Boarea
  130 – 281 kvm
 • Antal rum
  4 – 5 rok
 • Preliminär inlyttning
  Preliminär inflyttning december 2020
 • Upplåtelseform
  Nyproduktion
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  59
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
Nature Collection 4 130 kvm 425 000 € Till salu
Nature Collection 4 200 kvm 425 000 € Till salu
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier