Murargatan 8 C / Salabacke / Uppsala

Fin 3:a med uthyrningsdel i lugnt skyddat läge.

Slutpris
2 175 000 kr
Boarea
70,9 kvm
Avgift
3 807 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Murargatan såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Murargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna fint renoverade 3:a har en attraktiv uthyrningsdel med egen ingång vilket kan vara av stort värde för ägare med eget företag eller ägare som vill säkra upp för sämre tider. Lägenheten har genomgående fina ytskikt med bl.a ett kök från Marbodal och ett lugnt skyddat läge med föreningens innergård på ena sidan och en gård med parkeringar på den andra. Stabil förening med låg belåning och många bra gemensamhetsfunktioner såsom samlingslokal med kök, bastu med relax, övernattningsrum, hobbyrum, tvättstugor, pingisrum, cykelförråd och grillplatser på innergården där det även finns gemensamma odlingslådor. I avgiften ingår förutom värme, vatten och kabel-TV även bredbandsuppkoppling på ca 700-1000 Mbit/s. På några minuters promenadavstånd ligger populära Café Leijon där du bl.a. kan köpa ditt färska morgonbröd. Att bo i Salabacke innebär att du i ett lugnt område men ändå väldigt centralt i förhållande till dels stadskärnan, dels handelsområdena i Gränby och Boländerna och dels Uppsalas in- och utfarter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration