Sök Meny
Såld

Norrtälje / Väddö / Havsskogen Utsiktsvägen 11

Nybyggt & havsnära med underbar tomt

Ibland är det bara ren och skär glädje att få vara mäklare och förmedla försäljningen av ett så här fint och havsnära hus. Här strålar kärleken till trädgården, detaljerna och byggnationer i absolut högsta klass emot dig redan vid den stora vita grinden, som leder in till en perfekt ordnad uppfart för 2-3 bilar.

Tomten om 1947 kvm är perfekt utnyttjad och här möter en perfekt stensättning som leder in i den spansk-inspirerade delen av trädgården med en stor uteplats under tak med förråd och viss sjöglimt. Bakom den fina uteplatsen finns en liten japansk trädgård och en stor fin gräsmatta som sluttar ner mot fastighetens andra infart. På höger sida om huset finns en vacker konstgjord strand med en turkos vattenspegel och vita stenar. Här finns också en uteplats med en tältpaviljong så att man sitter under tak även här. Vid huset finns en stor ordnad solig uteplats i perfekt västerläge med markis med direkt anslutning från vardagsrummet vi glasparti samt en mindre frukostveranda i sydost med anslutning från köket. På baksidan av huset finns ett fint ordnat gästhus och ett separat duschhus med dusch handfat och torrtoalett.

Huset om 40 kvm är färdigställt 2014 och helt modernt med optimal planlösning och stora glaspartier som sammanlänkar vardagsrum och kök med den härlig trädgården utanför. Här finns en hall med klinkersgolv (med golvvärme), och plats för avhängning, ett stort fint sovrum med snygga runda designfönster, ljust golv och vit liggande panel. Badrummet har klinkers, kakel, dusch, handfat och vattentoalett. Vardagsrum och kök i öppen plan med stora glasrutor, och helt perfekt planerat kök med inbyggda vitvaror. Huset har åretruntvatten och kan nyttjas året runt.

Från tomten finns viss sjöglimt och man når enkelt havet och de vackra klipporna via en stig som ansluter vid vägen nedanför huset. I närheten finns också det fina poolbadet i området, den fina havsstranden i Skottviken och båthamnen vid flisbergen. Närhet även till den fina sommaridyllen Grisslehamn med affär, caféer, glasskiosk, restauranger, fiskaffär, spa, tennisskola och seglarskola.

Då byggnaden är 40 kvm finns ytterligare byggrätt för huvudbyggnad 80 kvm och atterfallshus 25 kvm.

Respektera säljarens önskemål att endast besöka fastigheten på annonserade tider eller bokade visningar, kontakta mäklaren för att boka enskild visning.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Väddö
Havsskogen Utsiktsvägen 11
Slutpris: 2 800 000 kr
Boarea/biarea: 40/15 kvm
Driftkostnad: 23 332 kr/år
Tomtarea: 1 947 kvm
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-08-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige