Kummingatan 21 A

Kummingatan 21 A

Slutpris

2 395 000 kr


Årsta— Uppsala

Kummingatan 21 A


Slutpris
2 395 000 kr

Årsta— Uppsala

Ljus och fin 3:a i lugna och omtyckta Årsta!

I lugna och barnvänliga Årsta finner ni denna ljusa 3:a i markplan med uteplats i soligt läge.

Planlösningen fördelar sig på entré i hall med plats för avhängning och förvaring i garderobsvägg samt ingång till walk-in-closet. Vidare erbjuds två sovrum, vitt fint kök (2013) med utgång till solig altan, rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt härligt fönsterparit med utsikt mot innergården. Helkaklat badrum (2014) med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Lägenheten har de senaste åren renoverats med ljusa ytskikt på väggar, fina parkettgolv samt nytt kök och badrum.

Brf Körveln är en välmående förening utan några planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 2017-08-22) och där de flesta stora renoveringarna är gjorda. Här har ni tillgång till gröna härliga innergårdar med plats för både avkoppling och lekplatser för de minsta. I föreningen finns också en fin övernattningslägenhet, barnvagnsförråd, tvättstugor, samlingslokal/pub och hobbyrum. Till lägenheten hör ett förråd (ca 4 kvm) som är praktiskt beläget i markplan intill lägenheten.

Här bor ni nära natur, fina grönområden och 4H-gård. Ett stenkast bort finns Årsta Centrum med bl a mataffär och vårdcentral. I närheten finns också Gränby Centrum med all tänkbar service. I Årsta har ni bra bussförbindelser, ca tio minuters cykelavstånd till city men även nära förskola, grundskola och E4:ans på- och avfart för er som pendlar.

Välkommen hem!


Boarea
79.7 kvm
Avgift
3 671 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.