Sök Meny
Såld

Uppsala - Årsta / Kummingatan 21 A

Ljus och fin 3:a i lugna och omtyckta Årsta!

I lugna och barnvänliga Årsta finner ni denna ljusa 3:a i markplan med uteplats i soligt läge.

Planlösningen fördelar sig på entré i hall med plats för avhängning och förvaring i garderobsvägg samt ingång till walk-in-closet. Vidare erbjuds två sovrum, vitt fint kök (2013) med utgång till solig altan, rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt härligt fönsterparit med utsikt mot innergården. Helkaklat badrum (2014) med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Lägenheten har de senaste åren renoverats med ljusa ytskikt på väggar, fina parkettgolv samt nytt kök och badrum.

Brf Körveln är en välmående förening utan några planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 2017-08-22) och där de flesta stora renoveringarna är gjorda. Här har ni tillgång till gröna härliga innergårdar med plats för både avkoppling och lekplatser för de minsta. I föreningen finns också en fin övernattningslägenhet, barnvagnsförråd, tvättstugor, samlingslokal/pub och hobbyrum. Till lägenheten hör ett förråd (ca 4 kvm) som är praktiskt beläget i markplan intill lägenheten.

Här bor ni nära natur, fina grönområden och 4H-gård. Ett stenkast bort finns Årsta Centrum med bl a mataffär och vårdcentral. I närheten finns också Gränby Centrum med all tänkbar service. I Årsta har ni bra bussförbindelser, ca tio minuters cykelavstånd till city men även nära förskola, grundskola och E4:ans på- och avfart för er som pendlar.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Årsta
Kummingatan 21 A
Slutpris: 2 395 000 kr
Boarea: 79,7 kvm
Avgift: 3 671 kr/mån
Driftkostnad: 279 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige