Ytterbyvägen 69 / Resarö / Vaxholm

300 kvm med havsutsikt i söderläge

Slutpris
9 300 000 kr
Boarea/biarea
200/100 kvm
Driftkostnad
27 787 kr/år
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2018-07-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Ytterbyvägen såldes av oss 2018-07-19.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Resarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Ytterbyvägen 69, en påkostad villa med strålande havsutsikt. Fastigheten har byggår 2004 och är i tre plan med totalytan på 300 kvm.
Här får du generösa sällskapsutrymmen med många sovrum och sjöutsikt från varje rum. På mittenplanet så hittar vi det välutrustade familjeköket i ljust ek med granitskiva och vardagsrummet i öppen planlösning för många trevliga sociala stunder. Bostaden har fönster i alla fyra väderstreck och ligger i ett klockrent söderläge för maximalt med soltimmar. På nedre plan har du relaxavdelning med Jacuzzi, vedeldad bastu och öppen spis. Även från nedre plan har du havsutsikt från bubbelpoolen.

Hela bostaden har genomgående oljad ekparkett och sjösten i badrum och hall. Takhöjden är generös med infällda spotlights. På varje våning har du ett badrum och sällskapsrum och plan 1 och 2 har golvvärme i alla rum och på övre plan är det elradiatorer som stöttar upp. På mitten och övre plan så går en vacker murstock i gammalt tegel mitt i rummet som ger en fantastisk känsla och vem vill inte ha en tänd brasa när hösten smyger sig på? På tomten har du även en ateljé med sovloft som är perfekt när du får långväga besök eller behöver ett enskilt kontor.

Natursköna Resarö ligger i ett centralt läge i skärgården och ligger ca 45 minuter från innerstan. Här är det promenadavstånd till bussen som tar dig vidare till Engarn där du kan åka till Innerstan eller ni till Vaxholms Centrum. På kort gångavstånd har du även dagis, skola och affär. Från Vaxholms hamn har du alla möjligheter att ta dig vidare ut i Stockholms skärgård.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration