Skansgatan / Hus 6 / Borstahusen / Landskrona / Nyproduktion

Havsnära med Takträdgård / 2 plan med golvvärme / Förberett för hiss / Golfbana & Engelska skolan

Morgondoppet
Slutpris
1 795 000 kr
Boarea/biarea
120/5 kvm
Driftkostnad
17 000 kr/år
Totalareal
113 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Skansgatan / Hus 6 såldes av oss 2019-03-13.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Borstahusen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till blivande kvarteret Morgondoppet i underbara Borstahusen där nu endast 1 av radhusen finns kvar till försäljning med byggstart våren 2019 och beräknad inflyttning våren 2020.

Ett hus i kvarteret Morgondoppet är så mycket mer än ett boende. Här erbjuds man livskvalitet och en guldkant på tillvaron som är få förunnat tack vare det underbara läget med direkt närhet till badbryggor, golfbanor, Engelska skolan, restauranger och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Att man sedan kan stå på sin takträdgård och laga mat i solnedgången över Öresund eller kanske avnjuta ett underbart bad i jacuzzin under en stjärnklar vinterhimmel gör ju inte saken direkt sämre.

Entréplanet välkomnar med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där synliga takbjälkar och slipade betonggolv tillsammans med stora fönsterpartier med djupa nischer bidrar till en påkostad känsla. Ovanvåningen fördelar sig på 3 sovrum med vattenburen golvvärme under vitpigmenterad enstavsparkett och kompletteras av badrum samt en kombinerad tvättstuga/klädkammare. På taket kommer en takträdgård i sydvästläge att anläggas och i anslutning till vardagsrummet på entréplan ett stenlagt trädgårdsrum.

På alldeles underbart läge i natursköna Borstahusen, med gångavstånd till bad, golf, restauranger och magiska omgivningar har kvarteret Morgondoppet skapats utifrån ambitioner och drömmar om att bygga något unikt på en plats som det är få förunnat att få kalla sitt hem. Resultatet har blivit ett mikrokvarter som genomsyras av visionär design, miljötänk och exklusiva materialval tillsammans med väldisponerade ytor samt generösa tillvalsmöjligheter.

Njutningen och den livsstärkande känslan av ett tidigt Morgondopp har tillsammans med det havsnära läget i det gamla fiskeläget Borstahusen inspirerat till husens design. Spektakulär arkitektur har kombinerats med passivhusets fördelar i form av behagligt inomhusklimat med FTX-ventilation och försvinnande låga driftskostnader.

Husens exteriör har inspirerats av havets vågor, fiskarnas skimrande fjäll och den pittoreska känslan av husen i det gamla fiskeläget. Resultatet, estetiskt tilltalande huskroppar klädda i handslaget tegel, olikfärgat skiffer och mässingsplåt. Här ska man inte bara bo, här ska man njuta, leva, känna in och beröras av såväl hänförande omgivningar som husens medvetna ytskikt och detaljer.

Insidan håller vad utsidan lovar med en stilfull, genomtänkt och noga selekterad blandning av material som bottnar i en industriell känsla med mjukare, varmare inslag. Tänk lyxig hotellkänsla. Generös takhöjd med synliga takbjälkar som löper från vardagsrum vidare in i badrum kontrasterar mot råare inslag av diamantslipade, tröskelfria betonggolv och skiffer. Såväl ugn från italienska Bertazonni, HTH-kök med bänkskiva av kvartskomposit som integrerad kyl & frys och vitpigmenterad ekparkett ingår i standardutförandet. Hiss erbjuds som tillval.

Såväl entréplan som ovanvåning har full takhöjd och värms upp av vattenburen golvvärme. Detta resulterar i fria, möblerbara ytor utan skrymmande snedväggar eller radiatorer och en härlig boendekomfort. Dessutom härligt, naturligt ljusinsläpp i anslutning till franska balkonger med generöst tilltagna fönsterpartier i samtlig sovrum.

På den sagolika takträdgården med anlagt trädäck kan man skapa sin egen lilla oas med vackra planteringar i färdiga odlingslådor. Här kan man njuta av solen under större delen av dagen och likaså av oförglömliga stunder i familjens och goda vänners lag. Takträdgården kompletteras på entréplan av ett färdiganlagt trädgårdsrum.

För mer information och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration