Kalle Blanks väg 10

Kalle Blanks väg 10

Slutpris

600 000 kr


Länna— Uppsala

Kalle Blanks väg 10


Slutpris
600 000 kr

Länna— Uppsala

Välkommen till denna etta i brukssamhället Länna, endast ca 2 mil öster om Uppsala och drygt 2 mil väster om Knutby. Lägenheten ligger på entréplanet med egen ingång från gården. Vid lägenheten finns möjlighet till egen uteplats.
Planlösningen är trevlig, öppen och ljus, du får plats med förutom en eller två sängar, också matmöbel och soffgrupp. På golven ligger en plastmatta i "trä" och väggarna är nyligen målade i vitt. Badrummet är uppdelat på ett duschrum och ett separat wc-rum. I arbetsköket finns skåpinredning i vitt, äldre kyl/frys och spis. Hallen är avdelad med en spaljé in mot vardagsrummet.

Länna har ett närlivs, en förskola, vårdcentral samt en småskola. Länna byalag är en ideell förening som arbetar för att göra Lännabornas röst hörd, bland annat driver byalaget den lokala dansbanan Kopphagen. Länna har även en badplats i Borgardalen som många Uppsalabor reser till på sommaren, bland annat för att dyka från klipporna.


Boarea
35 kvm
Avgift
2 614 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på kalle blanks väg såldes av oss 2019-02-28. Se alla våra försäljningar i Länna samt även på kalle blanks väg.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.