Kyrkängsbacken 16 / Fullersta / Huddinge

Underbar gavel 2:a med låg avgift & uteplats!

Slutpris
2 235 000 kr
Boarea
56.3 kvm
Avgift
2 450 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kyrkängsbacken såldes av oss 2019-05-19. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Kyrkängsbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fullersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna härliga gavellägenhet med bra läge, öppen planlösning och en låg avgift. Lägenheten har ljusa fräscha väggar, fint golv och en underbar planlösning mellan kök och vardagsrum. Härligt ljusinsläpp från flertalet fönster då det är en gavellägenhet. Uteplats där du kan sitta och njuta av ett glas i eftermiddagssolen. Brf Örtagården ligger lugnt belägen i attraktiva Fullersta och invid Fullerstaparken. Härifrån tar det bara några minuter att promenera till Huddinge C och pendeltåget. Hela lägenheten är i fint skick och är en riktigt pärla som måste upplevas på plats.

Varmt välkommen till Kyrkängsbacken 16!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fullersta

Fullersta är ett äldre fridfullt villaområde och Huddinges kulturella centrum med gångavstånd till Huddinge Centrum och till Gömmarens naturreservat. Fullerstas historia och nutid är nära kopplat till Fullersta Gård.

Shopping

Det är gångavstånd till Huddinge Centrum med stort utbud av butiker, restauranger och servicefunktioner. Fullersta Gård är ett konstcentrum och har utställningar, konstpedagogisk verksamhet, café och föreläsningar.

Sport och fritid

Boende i Fullersta har även gångavstånd till Källbrinks idrottsplats med ett utbud av motionsaktiviteter, bad, m.m. Intill Källbrinks IP hittar man mysiga Cafe Nytorp som ligger precis vid skogen och är perfekt att kombinera med en utflykt, skogspromenad eller cykeltur. I Fullersta parken (där Fullersta Gård ligger) finns en omtyckt lekpark. Väster om Fullersta ligger Gömmarens naturreservat med promenad- och naturupplevelser, Fullersta Kvarn m.m.

Kommunikation

Kommunikationerna är utmärkta via Centrum med pendeltåg till Stockholm C (16 minuter) och buss till Högdalen (T-bana).

Familjeliv

Fullersta har flera förskolor, två grundskolor och närhet till tre gymnasieskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.