Tallkrogsvägen 12 / Gamla Enskede / Enskede / Stockholm

Vacker 3:a i Gamla Enskede med ett oinrett vindsplan!

Slutpris
4 560 000 kr
Boarea/biarea
84/12 kvm
Avgift
4 845 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tallkrogsvägen såldes av oss 2019-06-19.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Enskede är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I en vacker byggnad från 20-talet finns denna underbara 3:a med ett tillhörande oinrett vindsplan! Lägenheten är i bra skick och disponeras enligt följande; stort kök med matplats, badrum, rejält vardagsrum samt två sovrum med högt i tak och utsikt mot den trevliga innergården. I det ena sovrummet finns ett mindre loft. Från vardagsrummet finns en trappa upp till först en trevlig liten arbetshörna med fönster och vidare upp mot ett vindsplan som har full ståhöjd. Grannlägenheten har fått bygglov och inrett hela planet samt satt in takfönster - något som man bör kunna göra här också om man önskar. Det finns möjlighet att disponera om kök och matplats om man skulle vilja skapa ytterligare ett mindre sovrum.

Föreningen äger marken och den vackra trädgården bjuder på bl a några utegrupper i både sol och skugga samt gräsytor för lite lek och umgänge. Här bor man granne med Gamla Enskedes vackra villakvarter och gångavståndet till Triangelparken med bl a restauranger och bageri i toppklass är bara 10 minuter. Tunnelbanan ligger på ett par minuters gångväg och från T-Skogskyrkogården tar du dig till city på en kvart!

Välkommen in i en 20-talsdröm med många vackra detaljer, potential att bli större och möjligheten att bo "villalivet" i bostadsrättsform!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration