Storgatan 13B / Väst på stan / Umeå

Lägenhet med bra planlösning och balkong i sydsydväst. Renoveringsbehov

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
76.5 kvm
Avgift
4 714 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Storgatan såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Storgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väst på stan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lägenhet med fönster i både söder och norr, lägenhet med bra planlösning och balkong i sydsydväst. Trevligt belägen med kort promenadavstånd österut till centrum med stadens puls och restauranger. På kort promenadavstånd i söder ligger älven och vackra strandpromenaden samt en trevlig båthamn. Nya fönster 2019 och balkongdörr 2019 höjer intrycken och ger god ljudisolering. Stora delar av lägenheten har fått vitmålade väggar och tak 2019. Renoveringsbehov i lägenheten, t.ex. måste parkettgolvet i vardagsrummet bytas. Välkommen till Storgatan 13B !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väst på stan

Centralt och älvsnära

Allmänt

Västra stan är en mycket central stadsdel med härliga parker och fina motionsspår längs Umeälvens strandpromenad. Flera av Umeås äldre bevarade byggnader finns i området som gamla K4 som numera är Stadshuset.

Rekreation

Här finns älven med fina promenadvägar och vacker natur. Hedlundadungen är en stor park som erbjuder minigolf och lekplatser. I närheten ligger även I-20 området med idrottsarenan Vildmannavallen och motionspår, utegym och strövområden.

Service

Umeås största gymnasieskola Dragonskolan finns i området samt förskola och grundskola, liksom Noliaområdet med sitt utbud av sport- och fritidsaktiviteter samt vårdcentral. En kort promenad eller cykeltur når man centrala Umeå med dess stora utbud.

Kommunikation

Här finns bra bussförbindelser mot universitet och sjukhus samt övriga bostadsområden i Umeå. Via gång- och cykelbanor tar du dig lätt även till övriga centrala stadsdelar.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.