Bondegatan 50

Bondegatan 50

Slutpris

4 600 000 kr


Södermalm / SoFo— Stockholm

Bondegatan 50


Slutpris
4 600 000 kr

Södermalm / SoFo— Stockholm

Fantastisk 2a med balkong, bevarade originaldetaljer och högt läge på vån 4a

Välkommen på visning och välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

När man kliver in i lägenheten på Bondegatan 50, då kliver man in i en drömlik värld där allt som kunnat tas till vara på i snickerier och dörrar, hängare och hyllor samt fantastisk fiskbensparkett har tagits till vara på. Här får man känslan av det tidiga 30talet på ett alldeles underbart sätt!

Direkt när du kliver in genom dörren möts du av det vackra golvet som löper genom bostaden. En lång hatthylla med plats för flera jackor och skor pryder hallens väggar. Härifrån kliver du in till både badrum och garderob samt den inre hallen som badar i ljus från fönster i två väderstreck.

Det helkaklade badrummet har utformats med finess och man hittar trevliga detaljer för både förvaring och funktion i såväl hyllor som skåp. Här kombineras varma toner med kromade blandare för ett trevligt intryck.

Den inre hallen är en trevlig plats som idag bidrar med mycket förvaring till hushållet. Men här kan man även placera både matbord och skrivbord om så önskas. Det kan vara den perfekta arbetsplatsen, ypperlig förvaring eller kanske ett hemmabibliotek?

Ta dig vidare in till det fantastiska vardagsrummet som får en magisk rymd och charmig känsla tack vare rummets torlek och många möbleringslösningar, men framförallt det stora fönsterpartiet som blir något alldeles extra i bostaden. Här välkomnas du av vackra fasader utanför men även blå himmel. Hur trevligt låter inte det?

Köket som man når via den inre hallen är något helt annat. Det är inte ofta som man i en sådan vacker kombination hittar originalskåp i massivt trä tillsammans med modern funktion. Diskmaskin finns givetvis och gör det enkelt att ta hand om vardagsbestyren. Otrolig förvaring i platsbyggt serverings skåp bidrar med både charm och funktion. Här blir det en fröjd att laga mat samtidigt som du möts av solens mjuka ljus både på morgon och kväll.

Via köket når du bostadens sovrum som rymmer en dubbelsäng. Här finns även en platsbyggd garderob och utgång till bostadens fantastiska balkong i söderläge! Via spröjsade dubbeldörrar kan du kliva ut på den trevliga balkongen med sol hela dagen. Med plats för både bord och stolar blir detta en yta att nyttja länge på både vår, sommar och höst med varma koppar kaffe eller soliga dagar med en bra bok. Samt varför inte även på vintern till exempelvis att kyla drycker eller bygga en snölykta? Användningsområdena är många!


Boarea
51 kvm
Avgift
2 293 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2024-06-04

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bondegatan såldes av oss 2024-06-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bondegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.