Munkahallavägen 21

Munkahallavägen 21

Slutpris

4 625 000 kr


Tostarp— Asarum— Karlshamn

Munkahallavägen 21


Slutpris
4 625 000 kr

Tostarp— Asarum— Karlshamn

Lantligt boende i välrenoverad 1½-plansvilla/delvis souterräng i Tostarp/Asarum

En villa med stort härligt allrum och kök integrerat om ca 60 kvm, med skjutpartier till en stensatt uteplats ca 30 kvm i fint västerläge. Helrenoverade badrum på bägge planen. Bastu i källaren. Allrum 2 i källarplan har även fungerat väl som gästrum. I övrigt finns 4 sovrum samlade på ovanplan. Teknikrum med bl a bergvärme (IVT - 09) intill tvättstugan. Stort trädäck ca 50 kvm ramar in entrén längs två sidor av villan (i amerikansk stil). Villan har genomgått ombyggnad samt uppgradering sedan 2009. Det finns även en ateljé med tillhörande förråd ca 48 kvm från 2013 ( perfekt för hemmakontoret eller en mindre verksamhet), vedbod, mindre garage samt ett orangeri ca 40 kvm från 2019. Villan omgärdas av en stor lummig trädgård som blommar från tidig vår till sen höst med flera fruktträd och bärbuskar. Gångavstånd till Långasjön med härliga badmöjligheter.


Boarea/biarea
184/37 kvm
Driftkostnad
44 190 kr/år
Tomtarea
3 790 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-07-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.