Offerkällevägen 8

Offerkällevägen 8

Slutpris

1 400 000 kr


Asarum centralt— Asarum— Karlshamn

Offerkällevägen 8


Slutpris
1 400 000 kr

Asarum centralt— Asarum— Karlshamn

Väldisponerad 1½ plansvilla på centralt läge i Asarum med lummig trädgårdstomt

Väldisponerad 1½ plansvilla på centralt läge i Asarum. Villa som har genomgått flera större och löpande renoveringar under åren så som takbyte, installation av fjärrvärme, fiber och täljstenskamin, renovering av kök och badrum, nyare el-, vatten- och värmeledningar mm. Villan rymmer hela fyra rum varav 2-3 sovrum. Entréplan med hall, kök, vardagsrum/matplats, badrum samt tv-rum/sovrum. Ovanvåning med hall samt två sovrum. Grovkällare som nås utifrån med goda förvaringsmöjligheter. Lummig trädgårdstomt med två stensatta uteplatser och tillhörande uthus som rymmer vedbod samt redskapsbod. Dessutom finns det ett attefallshus som lämpar sig för tonåringen, gäster alt. en plats för dig som önskar vara kreativ. Bostaden lämpar sig för den mindre familjen som önskar bo med närheten till allt vad Asarum kan erbjuda. Besiktning samt energideklaration är utfört inför försäljningen. Välkomna på visning.


Boarea/biarea
70/50 kvm
Driftkostnad
41 826 kr/år
Tomtarea
955 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-26

Mäklarhuset Karlshamn

Denna villa på Offerkällevägen såldes av oss 2023-09-26. Se alla våra försäljningar i Asarum samt även på Offerkällevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.