Tararpsvägen 245-12 / Tararp / Asarum / Karlshamn

Villa 1½ plan med separat källare samt sidobyggnad med annex i Tararp/Asarum

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
125 kvm
Driftkostnad
36 500 kr/år
Tomtarea
2 000 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-08-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Tararpsvägen såldes av oss 2020-08-08. Se alla våra försäljningar i Asarum samt även på Tararpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tararp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa från ca 1904 som byggts om från den ursprungliga enplansvillan till nuvarande 1½ plansvilla ca 1941. Därefter har fortlöpande tillbyggnader/ombyggnader/renovering gjorts sedan 1969 av nuvarande ägare. Bl a nytt tak, ny träfasad med tilläggsisolering, dränering runt huset (platon vid alla tillbyggnader samt på södersidan), 3-glasfönster, nytt badrum plan 2, tillbyggnad av västra delen med entréer, WC och tvättstuga, balkong, burspråk m m. Det ursprungliga uthuset har byggts till och om och innehåller idag ett annex med elgolvvärme, hobbyrum, bastu/dusch samt snickarbod. Stor tomt ca 2 000 kvm med härligt lummig trädgård.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.