Konvaljegången / Sommarstaden / Karlshamn

Kolonilott i sommarstaden

Slutpris
400 000 kr
Arrende
3 500 kr/år
Driftkostnad
4 500 kr/år
Totalareal
300 kvm
Rum
1 rum
Såld
2019-07-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Konvaljgången såldes av oss 2019-07-04. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Konvaljgången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rosengången 120. Tillfälle för dig som söker en kolonilott (arrende) i idylliska sommarstaden. Charmig stuga med ett mindre kök och ett allrum med träpanel på väggarna samt högt i tak. Två stensatta uteplatser en i österläge samt en i sydvästläge.
På tomten finns flera olika fruktträd och bärbuskar så som äppel, päron, körsbär, vinbär, blåbär mm. Växthus samt en drivbänk. Perfekt ställe för dig som vill sätta din egen prägel på stugan och har intresset för trädgård och odling. Här kan du njuta av allt vad sommarstaden har att erbjuda. Fina omgivningar med närhet till Kolleviks havsbad, Vägga rökeri, strandpromenad mm.

Karlshamns Koloniträdgårdsförening är en aktiv förening som anordnar bl.a. midsommarfirande, bingo, grillkvällar mm. I området finns tillgång till wifi, toaletter, duschmöjligheter, dansbana, parkeringar mm. För att bli medlem i föreningen behöver du vara folkbokförd i Karlshamns kommun.

Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.