Erik Dahlbergsvägen 28

Erik Dahlbergsvägen 28

Slutpris

1 650 000 kr


Centralt— Karlshamn

Erik Dahlbergsvägen 28


Slutpris
1 650 000 kr

Centralt— Karlshamn

Unik 3:a med generösa ytor och vacker stil!

Möjlighet att förvärva en 3:a på 90 m² bostadsrätt i Brf Falken, på första våningen!

Vitmålade vackra plankgolv, fiskbensparkett, spegeldörrar, fönsterskivor av marmor, generös takhöjd, badrum med kakel och klinker, 2 balkonger samt öppen spis (ej i bruk).

En unik bostadsrätt som har varsamt renoverats för att behålla den äldre charmen. Bostadsrätten är belägen mellan centrala Karlshamn, populära Dalgången och natursköna Näsviken.

Matsal med plats för ett större sällskap och vackra pardörrar leder in till vardagsrummet med fiskbensparkett. Väl tilltaget sovrum med egen balkong och skjutdörrar. Vitt luftigt kök med köksö!
Badrum med kakel och klinker/spotlights, förberett för tvättmaskin och handdukstork. Bostadsrätten är genomgående med fönster åt väster och öster, oanade förvaringsmöjligheter.

Bostadsrättsföreningens hus färdigställdes 1935. 18 bostadsrätter samt 1 hyresrätt och 1 lokal. Källarvåningen rymmer gemensam tvättstuga, samlingslokal/övernattningsrum, matkällare och cykelförråd, vind med separata förråd till vardera bostadsrätt.
Löpande förbättringar och renoveringar har utförts, se årsredovisning.

Välkomna att boka er till visning!


Boarea
90 kvm
Avgift
4 524 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-06

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Erik Dahlbergsvägen såldes av oss 2021-05-06. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Erik Dahlbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.