Erik Dahlbergsvägen 107

Erik Dahlbergsvägen 107


Gustavsborg— Karlshamn

Erik Dahlbergsvägen 107Gustavsborg— Karlshamn

Tvåa på första våningen - Hörnlägenhet

Trivsam hörnlägenhet fördelat på två rum på första våningen (halvtrappa upp). Kök med grå köksinredning samt plats för matbord för fyra personer. Badrum med våtrumsgolv/våtrumsmatta. Vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge med utsikt över grönområde. Rymligt sovrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Perfekt bostad för alla åldrar.

HSB Brf Örnen i Karlshamn är en mindre bostadsrättsföreningen med 18 lägenheter fördelat på en byggnad. Föreningen har gjort löpande förbättringar så som takbyte, fönsterbyte, fasadrenovering, stambyte, installation av fiber mm. Föreningen tillhandahåller bl a gemensam tvättstuga, cykelförråd samt möjlighet att hyra P-plats mot en kostnad per månad. Tillhörande matkällare samt källarförråd. Välkommen på visning.


Boarea
53 kvm
Avgift
4 219 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-20

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Erik Dahlbergsvägen såldes av oss 2023-11-20. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Erik Dahlbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad