Hunnemaravägen 28

Hunnemaravägen 28

Slutpris

1 200 000 kr


Hunnemara— Karlshamn

Hunnemaravägen 28


Slutpris
1 200 000 kr

Hunnemara— Karlshamn

Trea med en öppen planlösning och inglasad balkong - belägen på tredje våningen, hiss finns!

Trea belägen på tredje våningen med bl.a. en öppen planlösning och en rymlig inglasad balkong, dessutom enda huskroppen med hiss i föreningen. Lägenhet om ca 68,5m² med en välkomnande och möblerbar hall, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum från 2012 samt två sovrum. Lägenheten har ett genomgående grått laminatgolv med klinkerimitation samt ljusa väggar. Inglasad och rymlig balkong i sydvästläge med en väderstyrd markis. En inflyttningsbar bostad som lämpar sig för alla åldrar.

HSB Aspen är en bostadsrättsföreningen med totalt 110 lägenheter. Föreningen har gjort löpande renoveringar bl a stambyte, renovering av tak och fönster, inglasning av balkong mm. I samma hus finns tillgång till två tillhörande förråd samt gemensamt cykel- och barnvagnsförråd. Gemensam tvättstuga finns i angränsande byggnad. Föreningen tillhandahåller P-plats och garageplats mot en månadskostnad - separat kö. Fria parkeringar finns i området. Månadsavgift om 3678kr inkl. värme, vatten samt ett tv-utbud. Obligatoriskt balkongtillägg tillkommer om 408 kr/månad. Hunnemara är ett populärt område med närheten till både skog och hav samt promenadavstånd till mataffär, centrum, kallbadhus mm. Välkomna på visning.


Boarea
68.5 kvm
Avgift
3 678 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2024-02-07

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Hunnemaravägen såldes av oss 2024-02-07. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Hunnemaravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.