Prästslättsvägen 24

Prästslättsvägen 24

Slutpris

400 000 kr


Prästslätten— Karlshamn

Prästslättsvägen 24


Slutpris
400 000 kr

Prästslätten— Karlshamn

Tvåa på bottenvåning med skyddat läge

Välkomna till Prästslättsvägen 24! På skyddat läge finner ni denna rymliga tvårumslägenhet om hela 67m² belägen på bottenvåningen. Rymlig hall med garderober samt klädkammare. Sovrum med plats för dubbelsäng. Kök med bl a grön köksinredning samt plats för matgrupp för ca fyra personer. Renoverat badrum med golv- och väggmatta i ljusa nyanser. Vardagsrum med parkettgolv samt utgång till balkongen som ligger i västerläge. Från balkongen har du en trivsam utsikt över föreningens grönområde. Samtliga innerväggar är vitmålade från 2023. Månadsavgift om 4299 kr inkl. värme, tv-utbud, fiber samt bostadsrättstillägg. Tillhörande förråd samt gemensam tvättstuga och cykelförråd i källaren. Föreningen tillhandahåller parkeringsmöjligheter, till dessa är det separat kö.

BRF Karlshamnshus nr 11 är Karlshamns största bostadsrättsförening med närhet till både natur och kort promenadavstånd till centrum. Välskött bostadsrättsförening som utfört flera renoveringar så som stambyte, installation av fiber mm. Trivsam innergård med tillgång till bl a lekplats, grillplats, boulebana mm. Fina omgivningar med skog och natur intill samt kort promenad- och cykelavstånd till allt vad Karlshamn har att erbjuda. Välkomna på visning.


Boarea
67 kvm
Avgift
4 708 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Bottenvåning (Hiss finns)
Såld
2023-11-27

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Prästslättsvägen såldes av oss 2023-11-27. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Prästslättsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.