Prästslättsvägen 2

Prästslättsvägen 2


Prästslätten— Karlshamn

Prästslättsvägen 2Prästslätten— Karlshamn

Tvåa på andra våningen med öppen planlösning och helkaklat badrum

Tvåa på andra våningen med inglasad balkong i västerläge. Välkomnande entré/hall med anslutning till det rymliga och öppna köket med mörk köksinredning, rostfria vitvaror samt praktisk köksö. Helrenoverat och helkaklat badrum med bl a dusch och tvättmaskin. Vardagsrum med parkettgolv samt ljusa väggar. Sovrum med plats för dubbelsäng och två skjutgarderober. En rymlig bostad med ändrad och öppnare planlösning. En av få bostadsrättsföreningar i Karlshamn som erbjuder hiss. I samma hus finns tillgång till tillhörande källarförråd samt gemensam tvättstuga och cykelförråd.

BRF Karlshamnshus nr 11 är Karlshamns största bostadsrättsförening med närhet till både natur och kort promenadavstånd till centrum. Välskött bostadsrättsförening som utfört flera renoveringar så som stambyte, installation av fiber, renovering av tvättstugor mm. Trivsam innergård med tillgång till bl a lekplats, grillplats, boulebana mm. Fina omgivningar med skog och natur intill samt kort promenad- och cykelavstånd till allt vad Karlshamn har att erbjuda. Välkomna på visning.


Boarea
67 kvm
Avgift
4 863 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2023-10-19

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Prästslättsvägen såldes av oss 2023-10-19. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Prästslättsvägen.

Boka värdering
Elinor Olsson
Ansvarig mäklare
Talar Svenska, English
Martin Roskvist
Assisterande mäklare
Talar Svenska, English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad