Stenhagsvägen 36

Stenhagsvägen 36

Slutpris

1 000 000 kr


Stenhagen— Karlshamn

Stenhagsvägen 36


Slutpris
1 000 000 kr

Stenhagen— Karlshamn

Fräsch tvåa på första våningen (halvtrappa upp)

Fräsch tvåa på första våningen (halvtrappa upp) med stor inglasad balkong. Lägenhet om hela 72 m² med ett renoverat ljust kök med rostfria vitvaror. Helkaklat badrum med bl a dusch och tvättmaskin. Rymligt sovrum och vardagsrum med utgång till inglasad möblerbar balkong i västerläge. Lägenheten har genomgående ljusa väggar med samma svarta klinkergolv i hall och kök samt samma parkettgolv i vardagsrum och sovrum. Från kök och sovrum är det en fin vy in mot Karlshamns innerstad. Hela lägenheten renoverades 2013 förutom badrummet som renoverades i samband med stambytet 2003. Månadsavgift om 3961 kr inkl. värme, vatten, bredband, tv-utbud samt ett bostadsrättstillägg. Balkongtillägg om 365 kr / månad tillkommer.
Inflyttningsklar lägenhet på våning 1/3.

HSB Brf Stenhagen är en välskött bostadsrättsförening där löpande förbättringar har utförts bl.a. stambyte, takomläggning, inglasning av balkong, fiberindragning mm. På området finns tillgång till bl.a. fria parkeringsplatser, lekplats, gym, kolonilotter, hundrastgård mm. I samma byggnad finns tillgång till tillhörande mat- och källarförråd, cykelförråd samt övernattningslägenhet som går att hyra. Gemensam tvättstuga i angränsande byggnad. En förening som erbjuder det lilla extra för att du som boende ska trivas. Välkomna på visning.


Boarea
72 kvm
Avgift
3 961 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-05

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Stenhagsvägen såldes av oss 2023-05-05. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Stenhagsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.