Västra Långgatan 12 / Nya Stan / Karlshamn

Trivsam 2-rums lägenhet med inglasad balkong i sydvästläge - Nya Stán/Karlshamn

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
2 981 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Långgatan såldes av oss 2020-10-24. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Västra Långgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Stan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tvårumslägenhet på attraktivt område i Nya Stán/Karlshamn. Lägenheten har renoverats sedan 2018 - nya ekparkettgolv, nytt kök med nya kapitalvaror, ommålning av samtliga ytskikt inkl innertak. Härlig inglasad balkong ca 10 kvm med sydvästläge. Bra och välskött förening. Modern tvättstuga i huset intill. Grill- och lekplats med tillhörande sittgrupper.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.