Norra Ebbarpsvägen 129

Norra Ebbarpsvägen 129

Slutpris

1 850 000 kr


Norra Ebbarp— Svängsta— Karlshamn

Norra Ebbarpsvägen 129


Slutpris
1 850 000 kr

Norra Ebbarp— Svängsta— Karlshamn

Smedjetorpet, en idyll intill Starsjön

Välkomna till Smedjetorpet, en liten idyll intill Starsjön med brygga. Här omringas ni av vacker natur med bl a flera omkringliggande sjöar. Bostaden byggdes -97 om ca 60 m² fördelat på ett plan med plåttak, tvåglasfönster, träfasad samt källare/krypgrund. Kök, badrum med våtrumsgolv/våtrumstapet, allrum med täljstenskamin samt direkt anslutning till veranda, sovrum samt mindre arbetsrum. Veranda i nordvästläge med utsikt över Starsjön.
Perfekt bostad/fritidsbostad för den mindre familjen. På tomten finns ett uthus med bastu och dusch samt carport och förråd. Fastighetens säljs med friskrivningsklausul.

Ca 20 minuter till Karlshamn med Sveriges sydligaste skärgård. Ca 2 timmar till Malmö/Köpenhamn. Ca 1 timme till Växjö och ca 40 minuter till Ronneby med direktflyg till Stockholm.

Ett läge som bör upplevas på plats!
Välkomna på visning.


Boarea/biarea
60/13 kvm
Driftkostnad
14 680 kr/år
Tomtarea
2 960 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2020-03-19

Mäklarhuset Karlshamn

Denna villa på Norra Ebbarpsvägen såldes av oss 2020-03-19. Se alla våra försäljningar i Svängsta samt även på Norra Ebbarpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.