Elisbergsvägen 6

Elisbergsvägen 6

Slutpris

1 850 000 kr


Hällaryd— Trensum— Karlshamn

Elisbergsvägen 6


Slutpris
1 850 000 kr

Hällaryd— Trensum— Karlshamn

Karakteristisk funkisvilla!

Funkishus med källare uppfört 1946 åt folkskolläraren Eric Mattsson. Välskött fastighet med bibehållna tidstypiska attribut. Charmigt renoverat kök (2015) med tillhörande social matplats. Härligt vardagsrum i oval form med mysig kamin och anslutande matrum. Vacker punchveranda i söderläge. Övre plan med 3 sovrum, badrum samt allrum. Väl tilltagen balkong i två väderstäck med fina vyer. Generös takhöjd med 2.6m i båda plan. Insynsskyddad trädgårdstomt på hela 2659 kvm. Effektivt uppvärmningssystem med luft/vatten värmepump från 2016. Källare med förråd, tvättstuga och bastu.

Beläget mitt i byn med närhet till skolor, mataffär, idrottsplats, busshållplats och ny cykelbana in till Karlshamn. Närmsta badplats Svartasjön ca 1.5km. Hällaryds skärgård ca 5km. Överlåtelsebesiktning och energideklaration är beställd.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
165/99 kvm
Driftkostnad
37 458 kr/år
Tomtarea
2 659 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.