Romme / Borlänge

Referensnummer
447 656
Rum
3 rum (2 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Trevligt område nära naturen

Historiskt område på Tunaslätten 4-10 km från Borlänge centrum med både småhus och villor. En av Sveriges största landsortskyrkor och det historiska och k-märkta Rommehedslägret från 1700-talet. Byar i området är Buskåker, Hedgårdarna Hansesgårdarna Berg, Rommeholen, Forsbacka, Jakobsberg, Nisstäkt, Kvistgårdarna, Långsjön, Västansjö, Sörbo, Yttre Svärdsjö, Övre Svärdsjö, Skärsjö, Hovgården, Hesse och Hessebacken.

Borlänge centrum

4-10 km till Borlänge centrum med butiker, restauranger och nöje.

Fritid

Nära till vackra och mystiska Frostbrundsdalens naturreservat och fågelsjöar. Dalatravet, Romme Alpin och Nybrobacken finns i området. Motionsspår och längdskidspår med elljus finns i området. Fin badplats vid vackra Långsjön.

Kommunikation

Bussförbindelser till Borlänge centrum

Familjeliv

Grundskolor F-6 och förskolor finns i området. 7 km till mataffär och vårdcentral.

Fördelar

#Hundvänligt
#Sport och friluftsliv
#Motionsspår
#Barnvänligt
#Cykelbanor
#Bilpooler
#Skidspår
#Badstrand

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn