Borlänge

Referensnummer
450 553
Boarea/biarea
111/5 kvm
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Trevligt område nära naturen

Bostadsområde i kuperad skogsmiljö på Tjärnaberget. Småhusen byggdes på 70-och 80-talen. Området växer med nya bostäder!

Lapp Anders Väg

Här bor ni nära naturen och avsaknaden av genomfartsvägar gör det mycket barnvänligt. Huset ligger på gångavstånd till förskolor samt mycket populära Skräddarbacksskolan. Väletablerat bostadsområde

Bad och Natur

Fina ströv- och friluftsområden i området, däribland den kuperade skogsmiljön på Tjärnaberget, olika fäbodar och Bjusansjön. Området har gott om promenadstråk, motion/skidspår (även belysta) och vandringsleder i den närliggande skogen. Inom gång och cykelavstånd finns barnvänliga badsjöar flertalet lekplatser och slalombacken Paradisbacken. På vintern finns även skoterspår från övre delen av Skräddarbacken.

Kommunikation

Bra vinterunderhållna cykelvägar till Kupolen, Centrum och Norra Backa/IKEA. Bra bussförbindelser till Borlänge centrum (buss till centrum var 20:e minut) och direktbuss till Falun 4 km till Borlänge centrum med butiker, restauranger och nöje. 3 km till Kupolens köpcentrum och handelsområdet Norra Backa med bl a IKEA.

Skolor

I området finns förskolor och grundskola. Årskurs 1-6 i Skräddarbacksskolan.

Fördelar

#Badstrand
#Motionsspår
#Cykelstigar (mtb)
#Sport och friluftsliv
#Cykelbanor
#Barnvänligt
#Hundvänligt
#Lugnt
#Bussar
#Växande område
#Skidspår

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn