Hans Filips väg 71 / Skräddarbacken / Borlänge

Perfekt familjevilla längst in på hörntomt. Men naturen runt knuten.

Slutpris
2 020 000 kr
Boarea
147 kvm
Driftkostnad
35 706 kr/år
Tomtarea
690 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Hans Filips Väg såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Hans Filips Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skräddarbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är du i behov av en gedigen villa med flertalet sovrum och stora gemensamhetsutrymmen då kan det här vara det du söker. På återvändsgatan Hans Filips väg längst in mot cykelvägen finns 1 1/2 plan i bra skick med garage, dubbla badrum 5 sovrum och trevlig tomt. Du går eller cyklar både till skola, dagis, bad och bussen. Det finns inte mycket att klaga på, bara att flytta in faktiskt.
Varmt välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Trevligt område nära naturen

Bostadsområde i kuperad skogsmiljö på Tjärnaberget. Småhusen byggdes på 70-och 80-talen. Området växer med nya bostäder!

Lapp Anders Väg

Här bor ni nära naturen och avsaknaden av genomfartsvägar gör det mycket barnvänligt. Huset ligger på gångavstånd till förskolor samt mycket populära Skräddarbacksskolan. Väletablerat bostadsområde

Bad och Natur

Fina ströv- och friluftsområden i området, däribland den kuperade skogsmiljön på Tjärnaberget, olika fäbodar och Bjusansjön. Området har gott om promenadstråk, motion/skidspår (även belysta) och vandringsleder i den närliggande skogen. Inom gång och cykelavstånd finns barnvänliga badsjöar flertalet lekplatser och slalombacken Paradisbacken. På vintern finns även skoterspår från övre delen av Skräddarbacken.

Kommunikation

Bra vinterunderhållna cykelvägar till Kupolen, Centrum och Norra Backa/IKEA. Bra bussförbindelser till Borlänge centrum (buss till centrum var 20:e minut) och direktbuss till Falun 4 km till Borlänge centrum med butiker, restauranger och nöje. 3 km till Kupolens köpcentrum och handelsområdet Norra Backa med bl a IKEA.

Skolor

I området finns förskolor och grundskola. Årskurs 1-6 i Skräddarbacksskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.