Lindåkersvägen 7 B

Lindåkersvägen 7 B

Slutpris

995 000 kr


Örjansgården— Borlänge

Lindåkersvägen 7 B


Slutpris
995 000 kr

Örjansgården— Borlänge

2 fräscha rum och kök på bottenvåning med möjlighet till uteplats. Nyrenoverat badrum.

Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här lägenheten. Ta chansen att flytta in i denna ljusa och hemtrevliga tvåa!

Det första som möter oss i denna lägenhet är en trevlig och praktisk hall med säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett fint sovrum med rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Köket är ljust och härligt med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och bänkskiva i ek. Det öppna vardagsrummet bjuder på ljusinsläpp och umgängesytor. I badrummet finns toalett, dusch, kommod, badrumsskåp och tvättmaskin.

Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en trevlig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från sovrummet och erbjuder markis, lättmöblerade ytor och trädäck.

Här bor du i trivsamma och mysiga kvarter. Ett stenkast från lägenheten hittar du en trevlig lekplats och Östermalm ligger en promenad bort. Här finns även skola, matbutik, idrottshall, vackra grönområden och förskola vilket gör livet enklare för hela familjen!

Välkommen på visning!


Boarea
63.4 kvm
Avgift
2 856 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-30

Mäklarhuset Borlänge

Denna lägenhet på Lindåkersvägen såldes av oss 2019-10-30. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Lindåkersvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.