Malins Väg 10

Malins Väg 10

Slutpris

1 695 000 kr


Skräddarbacken— Borlänge

Malins Väg 10


Slutpris
1 695 000 kr

Skräddarbacken— Borlänge

Malins Väg 10- Skräddarbacken

Välkommen till Malins Väg 10!

På en av Skräddarbackens högsta punkter kommer nu chansen att få flytta in i en välskött bostad med fantastisk utsikt och miljö.
Ett parhus om 123 välskötta kvm fördelat på två plan i suterräng. Intill huset har du smidig tillgång till egen carport med laddbox för elbilen.

Bostaden rymmer idag hela tre sovrum, två stycken badrum, vardagsrum, kök samt en separat tvättstuga. Nuvarande ägare har tagit väl hand om bostaden genom åren och ytskikt är löpande omskötta och renoverade i stilrena färger med snyggt vitlaserat ekgolv i alla rum (ej badrum och tvättstuga). På nedre plan är både tvättstuga och badrum renoverat i ljusa fina färger. Gott om förvaring erbjuds i bostaden med hela 3 stycken förråd invändigt och ett utvändigt kallförråd vid carport.

På Malins väg 10 finns en fantastisk utsikt att njuta av på balkongen som ligger i ett perfekt sydvästligt läge. Inte nog med det så finns också två stycken till uteplatser att njuta av. En stenbelagd uteplats på entréplan med utgång från sovrummet. Samt en helt nyanlagd altan med utgång från köket, där föreningen under 2021 dränerat byggnaden (förebyggande syfte för anläggning av uteplatser).

Föreningens goda ekonomi har gjort det möjligt att hålla efter bostäderna och bara under 2022 gjordes målning av fasader, snickerier och balkongunderhåll. Under 2021 byttes hela ventilationssystemet.

I Skräddarbacken bor du vackert med naturen runt hörnet. Från ytterdörren är det inte långt till både löp- och skidspår och skogen erbjuder även fin bär- och svampplockning. I området finns en egen liten badsjö, som inte minst uppskattas av barnfamiljer.
På behagligt avstånd finns både skola och förskola, och endast 2 minuter till busshållplats som tar dig till Borlänges centrala delar och även direkt till Falun.

Ett smidigt boende som passar både den stora som lilla familjen, i fint skick bara att flytta in i!

Kontakta ansvarig mäklare för privat visning.

Viktor Sundberg
Reg.Fastighetsmäklare
0708206482


Boarea
123 kvm
Avgift
7 005 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-15

Mäklarhuset Borlänge

Denna lägenhet på Malins Väg såldes av oss 2023-08-15. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Malins Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.