Olawers Gata 9C / Forssa / Borlänge

Slutpris
1 210 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
5 595 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Olawers Gata såldes av oss 2019-09-19. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Olawers Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Forssa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

4 rok i fantastiskt charmiga "Plåt & tråd".
Inbäddade i grönska ligger de röda husen och en omedelbar Bullerbykänsla infinner sig. Med egen ingång via farstukvist har du en lägenhet fördelad på hela tre plan. I entréplan har man hallen, på mellanplanet finns vardagsrum, kök och badrum. Och på översta planet finns tre fina sovrum och en wc.
Vill du ha en lantlig villakänsla med möjlighet till uteplats i gröngräset och samtidigt njuta bekvämligheten av att bo i bostadsrätt så är detta ett sällsynt bra alternativ. Nära till Forssa centrum med livsmedelsbutik, till motionsrunda vid Dalälven och till förskolor och skolor. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centralt område

Ett vackert bostadsområde med gamla arbetarbostäder från 1800-talet. Stort kulturellt värde.

Borlänge centrum

1,5 km till Borlänge med butiker, restauranger och nöje.

Naturen runt hörnet

Gångavstånd till Älvravinernas naturreservat och nära till vackra promenadstråk utefter Dalälven och dess rika fågelliv. Domnarvsvallen ligger centralt om man vill heja på Brage.

Kommunikation

Bra bussförbindelser till Borlänge centrum.

Familjeliv

Gångavstånd till grundskolan Forsaklack och förskolan

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.