Hyttgatan 78A

Hyttgatan 78A

Slutpris

2 400 000 kr


Nybro— Falun

Hyttgatan 78A


Slutpris
2 400 000 kr

Nybro— Falun

NYBRO - FYRA OMGJORD TILL TREA - 92 KVM - INGLASAD BALKONG

Varmt välkommen till Hyttgatan 78A

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket trivsam bostad om 92 kvm i attraktiva HSB BRF Bergsmannen i Falun. Bostaden disponeras idag som en trerummare men kan återställas till sitt ursprung om fyra rum om så önskas.

Invändigt möts ni av en hall med avhängnings- och förvaringsmöjligheter genom en hatthylla och inredd klädkammare längre in i hallen. Praktisk planerat kök med generös förvaring genom både över- och underskåp och plats för matgrupp. Rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp, TV-möbel och vitrinskåp. Här är utgången till den inglasade balkongen med markis med motor. Vidare erbjuder bostaden idag två fina sovrum, önskas ytterligare ett sovrum är det möjligt (se alternativ planlösning). Det finns två badrum varav dusch i det ena och praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare i det andra. På samma våningsplan finns ett tillhörande förråd.

HSB Brf Bergsmannen i Falun är en stabil, välskött och mycket omtyckt bostadsrättsförening som erbjuder gemensamhetsutrymmen som bland annat gästlägenhet, träningsrum och vävstuga för sina medlemmar. Intill området finns den mycket uppskattade Nybroparken som är en av Faluns största lekplatser. Det finns även fotbollsplan, basketplan, tennisplan och bouleplan. Utöver lek- och idrottsytor finns även gräsytor, grillplats, sittplatser och pulkabacke under vinterhalvåret. Här bor ni med ett centralt läge och med en kort promenad nås stadskärnan med dess butiker, restauranger, caféer, kommunikationer, Falu lasarett m.m - perfekt för er som värdesätter bekvämligt avstånd till allt som gör vardagslivet enklare!

Är ni intresserad redan idag ? Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Maja Roberg 070-644 48 61 för mer information!


Boarea
92 kvm
Avgift
4 351 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-18

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna lägenhet på Hyttgatan såldes av oss 2024-06-18. Se alla våra försäljningar i Falun samt även på Hyttgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.