Sturegatan 90a

Sturegatan 90a

Slutpris

1 950 000 kr


Nybro— Falun

Sturegatan 90a


Slutpris
1 950 000 kr

Nybro— Falun

Fräsch trea i markplan i centralt läge med låg avgift!

Varmt välkommen till en sällan skådad möjlighet. Här erbjuds möjligheten att köpa en bostadsrätt i markplan, dessutom med inglasad balkong mot innergården!
I den välplanerade trerummaren om 72 kvadratmeter har vi genomgående fina ytskick, det är bara att flytta in!
De fräscha trägolven, som sträcker sig genom varje rum, ger en tidlös känsla och skapar en enhetlig och harmonisk atmosfär. Ljusinsläppet är magnifikt och skapar en naturlig lyster som förhöjer varje detalj i den fina bostadsrätten i markplan.

Badrummet är en oas av lyx och modernitet med helkaklade väggar, golvvärme och en praktisk tvättmaskin som integrerats för att maximera bekvämligheten. Varje detalj är genomtänkt för att erbjuda en avslappnad och sofistikerad atmosfär.
Köket är hjärtat av denna bostad och imponerar med sina nya vitvaror och stilrena ytor. Här kan du utforska din kulinariska kreativitet och samtidigt njuta av den moderna och minimalistiska designen. Här möts raffinerad komfort och praktisk funktionalitet.
Den inglasade balkongen blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum och erbjuder en privat och fridfull plats där du kan njuta av ljusa sommardagar eller stilla vintermorgnar. Här finns möjligheten att förlänga sommarsäsongen och njuta av naturen året om.

Föreningen är inte bara ekonomiskt stabil, den erbjuder också många bekvämligheter och mötesplatser för de boende. Den låga avgiften ger dig ekonomisk trygghet samtidigt som du har tillgång till gemensamma utrymmen och faciliteter.
Detta är en unik möjlighet att äga en bostad som kombinerar stil, komfort och smart design på ett sällsynt sätt. Kontakta oss för att boka en visning och uppleva själv charmen och fördelarna med denna fantastiska bostadsrätt i hjärtat av Falun.

I avgiften ingår: Vatten, uppvärmning, elnätsavgift och kabel-TV. I avgiften ingår inte hushållsel och bredband.


Boarea
72 kvm
Avgift
3 275 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1
Såld
2024-01-17

Mäklarhuset Borlänge

Denna lägenhet på Sturegatan såldes av oss 2024-01-17. Se alla våra försäljningar i Falun samt även på Sturegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.