Vallmansgatan 7B

Vallmansgatan 7B

Slutpris
1 650 000 kr

Centrum— Falun

Vallmansgatan 7B


Slutpris
1 650 000 kr

Centrum— Falun

SMAKFULL TVÅRUMMARE I STADSKÄRNAN

Välkommen till Vallmansgatan 7B

Här erbjuds möjlighet att förvärva en mycket tilltalande och trivsam lägenhet med välplanerade kvadratmetrar fördelat på två rum och kök.
Bostaden har omsorgsfullt renoverats med smakfulla materialval och kulörer - här har inget lämnats åt slumpen. Köket är fullutrustat och väl genomtänkt med goda arbetsytor. Trevligt vardagsrum med stora fönsterpartier och helglasade pardörrar ut till balkong. Här ryms större soffgrupp och middagsbord, en inbjudande plats för sociala tillställningar med nära och kära. Vidare nås sovrummet med plats för större säng och tillhörande möblemang samt garderob med generös inredning. Intill finnes helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

- Detta är en bostad med alla rätt, som bara måste upplevas på plats. Varmt välkommen hem!

Är du intresserad ? Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Maja Roberg 070-644 48 61 för mer information.


Boarea
60 kvm
Avgift
3 884 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-30

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna lägenhet på Vallmansgatan såldes av oss 2023-11-30. Se alla våra försäljningar i Falun samt även på Vallmansgatan.

Boka värdering
Maja Roberg
Ansvarig mäklare
Talar även English.
Petter Jansson
Assisterande mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad