Turistgårdsvägen 61

Turistgårdsvägen 61

Slutpris

950 000 kr


Rämsbyn, Borlänge— I— Ludvika

Turistgårdsvägen 61


Slutpris
950 000 kr

Rämsbyn, Borlänge— I— Ludvika

Fantastisk möjlighet till ett enkelt och problemfritt permanent eller fritidsboende

Fantastisk möjlighet till ett enkelt och problemfritt boende. För permanent boende eller som ett lättskött och praktiskt fritidsboende.

Just denna lägenhet har nog föreningens bästa läge då den nybyggda altanen badar i sol både morgon och kväll. Här har du både skog och sjö utanför husknuten. Få en rikare fritid med bär och svampplockning, fiske, vandring i vacker natur, isfiske, skoter och skidspår i din närhet.

Genom föreningen har du även tillgång till bastu, badplats och båtplats. Från boendet är det knappt 30 min till Romme Alpin. 30 min till Borlänge och 30 min till Ludvika och från Rämsbyn tar det ca 3 timmar med bil från Stockholm - inte längre än att du sätter dig i bilen efter jobbet på fredagen och vaknar till lugnet och stillheten på lördag morgon.

Föreningen tillåter uthyrning. Hyr ut några veckor per år och låt intäkterna täcka kostnaden för ditt fritidsboende.

Lägenheten planeras att säljas så snart ägaren har hittat nytt boende. Hör av dig redan nu om du är intresserad - för plötsligt händer det!


Boarea
47 kvm
Avgift
2 500 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2024-03-20

Mäklarhuset Borlänge

Denna lägenhet på Turistgårdsvägen såldes av oss 2024-03-20. Se alla våra försäljningar i I samt även på Turistgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.