Svartnäs 254

Svartnäs 254

Slutpris

650 000 kr


Svartnäs— Svärdsjö— Falun

Svartnäs 254


Slutpris
650 000 kr

Svartnäs— Svärdsjö— Falun

SVARTNÄS - NATURSKÖNT LÄGE - 50 KVM BOAREA - GARAGE - TRÄDGÅRD

Varmt välkommen till Svartnäs 254

Vi kan nu presentera detta mycket charmiga fritids- eller permanentboende med sitt natursköna läge i Svartnäs. Här kan ni njuta av stillheten året runt på en rymlig trädgårdstomt med goda förutsättningar för eget odlande. På tomten finns även ett fristående garage, gäststuga med hobbyrum och förvaring samt en jordkällare.

Bostaden erbjuder 50 kvm boyta fördelat på två rum och kök. Hall med avhängning och WC. Ljust kök med vedspis och ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Inbjudande vardagsrum med öppen spis med insats och plats för soffa och middagsbord, även här är det ljusinsläpp från två vädersträck. Trivsamt sovrum med plats för flera bäddar - här var det tidigare inrett med en våningssäng vilket är möjligt att återskapa om så önskas. Intill sovrummet finns en klädkammare och bredvid ett badrum med dusch och toppmatad tvättmaskin. Genomgående vackert trägolv i hela bostaden.

Ett stenkast från fastigheten finns en mysig badplats, där svalkande bad eller kajakpaddling kan avnjutas under sommaren och skridskoåkning under vinterhalvåret. Med skog och sjöar runt knuten erbjuder Svartnäs ett aktivt föreningsliv med jaktföreningar, samfällighetsförening och intresseförening. Här finns en rad möjligheter för friluftsaktiviteter; utforska vandringsleder, besök naturreservatet Sörmyren, cykling, lös fiskekort och fiska i någon av sjöarna, snöskoteråkning eller svamp- och bärplockning. Här kan ni andas ut i en rofylld miljö och njuta av naturens stillsamhet.

Detta är ett riktigt smultronställe som måste upplevas på plats - välkommen hem!

Säljarens egna ord
Jag har haft fem fantastiska år i Svartnäs. En plats som bjuder på en mängd möjliga aktiviteter året runt. Här har vi badat, paddlat, cyklat och vandrat i skogen. En skog som är full av bär och svamp och som sträcker ut sig i alla väderstreck. Svartnäs är snösäkert och grannbyn Vintjärn erbjuder fantastiska skidspår. Kungsberget ligger en dryg halvtimme österut. Trädgården har erbjudit skydd från insyn men ändå en känsla av att vara del av byn. Jag har odlat potatis, grönsaker och örter samt planterat hallon och svarta vinbär. I boden finns ett inrett gästrum där familj och vänner övernattat. Huset är litet men väldigt väldisponerat. Garaget är rymligt och här har vi bland annat förvarat våra cyklar, kajaker och ett släp. Det är mina år här som fått mig att vilja bosätta mig permanent i Dalarna och jag flyttar nu till en större bostad i södra Dalarna.


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
25 722 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-07-12

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna villa på Svartnäs såldes av oss 2024-07-12. Se alla våra försäljningar i Svärdsjö samt även på Svartnäs.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.