Bjåsta 337

Bjåsta 337

Slutpris

540 000 kr


Bjåstabodarna— Bergsjö— Nordanstig

Bjåsta 337


Slutpris
540 000 kr

Bjåstabodarna— Bergsjö— Nordanstig

Naturnära läge intill Bodsjön

Välkomna till denna fritidsfastighet i naturnära Bjåstabodarna! Här kan ni spendera er lediga tid i en mycket rogivande miljö med skogen och Bodsjön intill. Bostadsstugan erbjuder kök, duschrum, ett sovrum, allrum med gjutjärnskamin samt inglasad altan.

Stor tomt med utsikt mot sjön som rymmer odling, lek och avkoppling. På fastigheten finns också uthus med förvaring och mulltoa, gäststuga på ca 10 kvm och bastubyggnad med dusch och vedeldad bastu. Vatten via grävd brunn och el-anslutning finns.

Omgivningarna bjuder på fina bär- och svampmarker samt möjlighet till fiske. Enklare möjligheter till bad finns en kort promenad bort i sjön nedanför samt så finns badstrand vid Kittesjön ca 4 km bort.

Varmt välkomna på visning.


Boarea/biarea
30/10 kvm
Driftkostnad
16 517 kr/år
Tomtarea
3 050 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-08-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.