Forslins väg 8 / Friggesund / Bjuråker / Hudiksvall

Enplansvilla med garage och inglasad altan!

Slutpris
900 000 kr
Boarea/biarea
108/40 kvm
Driftkostnad
35 100 kr/år
Totalareal
825 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Forslins Väg såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Bjuråker samt även på Forslins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Friggesund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I centrala Friggesund kan vi nu erbjuda en fräsch och trivsam enplansvilla på barnvänlig återvändsgata med vidbyggt garage och inglasad altan i västerläge.

Bostaden erbjuder tre sovrum inom bostadsdelen, kök med kamin i öppen planlösning mot vardagsrummet, duschrum, badrum hall och tvättstuga. Man har också inrett och isolerat ett extra rum i garagets bakre del, med separat entré mot baksidan. På tomten finns uteplatser med trätrall på både fram- och baksida och redskapsbod för trädgårdsredskapen. Det senaste året har man bland annat lagt nytt golv i stora delar av huset och ytskiktsrenoverat väggar. Fiber finns indraget!

I närområdet hittar man bland annat mataffär, förskola, skola (f-6) och ett stenkast bort finner man en badplats i Norra Dellen.

Varmt välkomna att kontakta oss för att boka er visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.