Fredriksfors 3

Fredriksfors 3

Slutpris

1 100 000 kr


Delsbo— Hudiksvall

Fredriksfors 3


Slutpris
1 100 000 kr

Delsbo— Hudiksvall

Välplanerad villa med gårdshus!

I Fredriksfors kan vi nu erbjuda en fastighet med stor tomt, bostadshus på fem rok samt ett gårdshus med kontor, gott om förvaringsutrymmen och garage för två bilar i förrådsbyggnad!

Trevligt bostadshus om 113 kvm med bekväm uppvärmning i form av bergvärme. Planlösningen på entréplanet inrymmer hall, inre hall med förvaring, lantligt kök utrustat med kyl/frys, gasolspis från Smeg, ugn (el), fläkt och inbyggt skafferi samt plats för matbord. För att ytterliga förhöja mysfaktorn så finns en öppen spis med spisinsats placerad i köket. Vidare finns sovrum, vardagsrum med kakelugn och härligt ljusinsläpp samt utgång till trädäck. Ovanvåningen rymmer hall med förvaring, allrum, duschrum utrustat med dusch, wc, tvättställ och två sovrum.

Lummig och uppväxt trädgård med växthus, fantastiska bärbuskar och fruktträd med tillhörande mark om 3067 kvm vilket möjliggör odling i mindre skala. På tomten finns en carport med förråd, lada för förvaring och ytterligare ett förråd med gott om utrymme för ved och annan förvaring. Gårdsbyggnad passande för uthyrning av kontor alternativt ombyggnation till lägenhet, V/A finns förberett.

Beläget mellan Delsbo, ca 4 km och Hudiksvall ca 30 km. I Delsbo finns bekvämligheter såsom mataffär, apotek, bank, förskola och skola. Bra läge för pendling med nära anslutning till riksväg 84 som trafikeras av linjebuss mellan Hudiksvall och Delsbo/Ljusdal.

Fastigheten passar för såväl hobby som verksamhetsnivå. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
113/25 kvm
Driftkostnad
54 041 kr/år
Tomtarea
3 067 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-09-26

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Fredriksfors såldes av oss 2023-09-26. Se alla våra försäljningar i Delsbo samt även på Fredriksfors.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.