Krusänga 436 / Krusänga / Delsbo / Hudiksvall

Renoverat och klart!

Slutpris
1 875 000 kr
Boarea/biarea
121/150 kvm
Driftkostnad
46 650 kr/år
Totalareal
1 070 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2019-09-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Krusänga såldes av oss 2019-09-16. Se alla våra försäljningar i Delsbo samt även på Krusänga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Krusänga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Krusänga och en villa i fantastiskt gott skick med utrymmen för den stora familjen! Några av bostadens mest utmärkande fördelar är bland annat hela sex sovrum, renoverat kök, tre duschutrymmen, isolerad och inglasad altan med utekök samt uppvärmd pool på insynsskyddad baksida!

Bostaden erbjuder ett plan med källare och vidbyggt garage. Renoverat under de senaste 6 åren med bland annat helt nytt kök, kaklat duschrum, tvättstuga, ytskikt inne och ute, den isolerade altanen, pooldäck, sovrum, 2 luftvärmepumpar mm. Ett sofistikerat nätverk med smart styrning och övervakning finns installerat i bostaden och är möjlig att överta - något för den teknikintresserade eller för dig som vill underlätta vardagen!

Fastigheten är belägen inom ett barnvänligt område och har ett avstånd på 400 m till närmsta busshållplats, 4 km till Delsbo samt 30 km till Hudiksvall.

Välkommen på planerad visning i slutet på augusti!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.